Vlámali sa do chaty a skriňovej Avii, peniaze ukradla vnučka

04.04.2007 Celý región

Vlámali sa do chaty a skriňovej Avii: Sninskí policajti vypátrali a z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody obvinili dvoch Sninčanov vo veku 38 rokov a 17 rokov.
Obaja obvinení sa v dobe od 27.3.2007 do 31.3.2007 vlámali do jednej z chát nachádzajúcej sa medzi Sninou a obcou Pčoline. Vo vnútri prehľadali všetky izby, ale nič neukradli. Následne sa vlámali aj do skriňovej nadstavby nákladného auta Avia, ktoré bolo zaparkované pri chate. Z nej ukradli rôzne veci, ako napríklad bojler, vŕtačku, darling, ale aj nafukovací bazén a dva demižóny s vínom. Celkovo spôsobili poškodenému majiteľovi škodu 29 000. - Sk.
Obvinení boli umiestnení do cely policajného zaistenia a bude podaný návrh na ich vzatie do väzby.

Peniaze ukradla vnučka:
Poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Bardejove vzniesol včera obvinenie z prečinu krádeže 17 ročnému dievčaťu z obce Zborov (okr. Bardejov).
Obvinená v piatok 30.3.2007 v čase obeda využila neprítomnosť svojho starého otca a z jeho domu mu ukradla kovovú pokladničku s finančnou hotovosťou 170 000. - Sk. Stratu peňazí poškodený zistil až včera (3.4.2007) a túto ihneď oznámil na polícii. Ešte v ten istý deň sa policajtom podarilo zistiť, že peniaze ukradla vnučka poškodeného a túto aj následne vypátrali a zadržali. Časť z peňazí minula ostatná bola vrátená.
 

Vyberte región